lauantai 7. joulukuuta 2013

At Klong Dao.

Mitä: Loma-moodi
Missä: Koh Lanta, Thaimaa
Milloin: 7.12.2013

Kuten vähän arvelinkin, niin ei oo tää yhteiselo Samsung-tabletin kanssa ollu ihan rakkautta ensisilmäyksellä eikä kyllä toisellakaan. Eli jätän suosiolla ne varsinaiset reissuraportoinnit kotimaan kamaralle ja tyydyn kertomaan kuulumisia vain lyhyesti nyt täältä paikanpäältä :). Koh Lanta toimii siis majapaikkana ja seutua tunteville, miksei muillekin, tarkempi sijainti on Klong Dao Beachin eteläisin poukama. Reissun ollessa sen verran lyhyt (matkustuspäivien jälkeen vajaa 2vkoa) varasin lopulta majoituksen koko ajaksi samaan hotelliin, Holiday Villaan. Valinta osui kyllä todella nappiin enkä voisi olla tyytyväisempi! Guesthousejakin olis toki löytynyt ja varmasti niissäkin olisin viihtynyt mutta tällä kertaa majoituksen osalta halusin ripauksen luksusta - tai edes vähän sinne päin :). Palailen myöhemmin vielä tarkemmin siihen, mikä tästä tekee mielestäni paremman, mitä luokitukset kertovat...


Rassada Pier

Reittini perille kulki siis lentäen Helsinki - Bangkok - Phuket ja Phuketin Rassada Pier -satamasta sitten vielä lautalla tänne. Melkoinen taival ja helpommallakin olisi päässyt, mutta välillä on kiva tehdä asiat vaikeamman kautta. Ja osasyynä toki ne jo aiemmin mainitsemani Kilroyn lentorajoitteet. Aikataulut osui kaikeksi onneksi nappiin ja täällä sitä on nyt pari päivää ehtinyt ihmetellä thaimeininkiä. Yhtä ystävällistä ja vieraanvaraista kuin muistelin, edellisestä reissustahan on vierähtänyt jo 7 vuotta, huh. 

Kuvien latauksessa on ollut niinikään ongelmia. Asensin tähän nyt vielä Google Chromen, joka lopulta suostui yhteistyöhön Dropboxin kanssa. Canonin kuvia luvassa reissun jälkeen vasta, joskin sillä ei ole tullut kuvattua kai kymmentä kuvaa enempää... Syytän iphonen helpoutta ja pientä kokoa! Pari ekaa päivää oli sateisia mut nyt näyttäis vihdoin siltä, että aurinkoakin on luvassa. Vuodenaikaan nähden ilmeisen epävakaista, täällähän pitäis joulukuussa olla pelkkää hellettä :-).


Klong Daon perjantai-illan ruokatori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti