keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Smile.

Mitä: Aamulenkkejä paljasjaloin biitsillä, ruokaa joka vie kielen mennessään ja loputon määrä hymyjä
Missä: Edelleen Lanta
Milloin: Auringon laskiessa klo 18:07

Jos nyt lyhyesti pari ajatusta ja kuvaa - että saisi edes kolme reissupäivitystä tehtyä reaaliajassa. Enempään ei taida energia riittää, on tää sen verran hermoja raastavaa naputtelua ja hassua, että tämänkin ajan käyttäisi ehkä mieluummin johonkin muuhun... eikai? 

Säät on tällä hetkellä loistavat eli lopulta sitä sadetta ei riittänyt kuin niille parille ekalle päivälle. Aurinkoa, reilun 30 asteen lämpötiloja, välillä muutamia tervetulleita pilvenhattaroita ja ilta/yölämpötilat ihan kivan viileitä, Thaimaan mittakaavassa toki ;). Pari viimeistä aamua oon alotellu juoksemalla Klong Dao -rannan päästä päähän, vähän lihaskuntoa ja vasta sen jälkeen aamupalalle. Not bad at all! Vaikkei ollut tarkoitus mitään urheilulomaa pitääkään niin onpahan vaan ollu kiva fiilis aloittaa aamu vähän erilailla.

Phra Ae eli Long beach ja mangosmoothie lounaaksi

Perjantaina hyppään jo lauttaan ja kohti Phuketia eli loma on kääntymässä loppupuolelle. Sanoisin että tää vajaa pari viikkoa on Lantan kokoisella saarella aika hyvä aika. Itse saattaisin pitkästyä paikallaoloon pidemmällä reissulla eli jos sellaisen tekisi, niin majapaikkaa olisi vaihdettava kyllä jossain vaiheessa. Eri asia toki esim. lapsiperheiden tai muiden helppoa lomaa etsivien kohdalla :). Mulla vaan on edelleen se matkustusfilosofia, että aina uuteen paikkaan ja kohti tuntematonta ja paluu vain niihin, jotka ovat tehneet aivan erityisen vaikutuksen.

Täällä sitä kyllä yhä uudelleen ja uudelleen hämmästyy paikallisten vieraanvaraisuudesta ja ystävällisyydestä. Huh, ihan sanoinkuvamaatonta, kuinka he laittavat itsensä likoon turistien takia. Toisaalta siinä on ehkä juuri se jokin, minkä vuoksi uskon jonnekin päin Thaimaata varsin varmasti vielä palaavani. Someday.

Reissun hemmotteluosuus - manikyyri ja pedikyyri

Hymyjen ja värien maailma. Sitä tämä paikka ennen kaikkea on. Monta uutta tutustumisen arvoista ihmistä ja kokemusta, muutoin rinkka on puolestaan aikalailla yhtä täysi eli tyhjä kuin tänne lähtiessä. Mieluummin sitä laittaa rahansa elämyksiin - unohtamatta tietysti erinomaista thairuokaa - kuin että kantaisi selkä vääränä materiaa kotiin. Ison palan täällä niin helposti tarttuvaa elämänmyönteistä asennetta aion kuitenkin mukanani raahata, saattaa mennä ylikiloiksi mutta ei haittaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti